Учасник "Холостячки" з Ксенією Мішиною Артем Шепель показав відео з бекстейджу фотосесії, де він з голим торсом і не тільки позував в оточенні напівоголених дівчат. Кадри він опублікував у Instagram.

Артем запам'ятався актрисі і глядачам, як агресивний чоловік, який не вміє стримувати свої негативні емоції. Маскулінність і тварина початок, з агресією навіть у погляді він транслює на фотографіях і відеороликах і вважає таку поведінку єдино вірним для себе.

Артем Шепель, фото: Instagram
Артем Шепель, фото: Instagram

На проекті саме його нестриманість під час одного з парних побачень і стала причиною того, що Ксенія попрощалася з ним.

Артем Шепель, фото: Instagram
Артем Шепель, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На новій фотосесії він позував з оточенні кількох дівчат в портупеях шкіряних вушках і міні-спідницях, які не закривають сідниці. З одягу в різних кадрах на ньому сорочка і джинси або тільки джинси з підтяжками і незмінним атрибутом стала шапочка Санта Клауса.

"Вдихни цей напівоголений кайф. #theanimalstyle #badsanta #newyear2021", - написав він.

Шепель-тренер і він дуже любить і пишається своїм підтягнутим спортивним тілом. Тут теж він грав м'язами на камеру. У коментарях шанувальники залишили чимало смайлів-вогників і компліментів.

"Норм змонтував", "а ми 🔥🔥🔥, однак😎", " Ну що ж за харизма 🔥🔥", "Класні дівчата і ти крутий красава респект 👍", "Адепт чоловічого руху під назвою «тварина» ))animal style в чистому вигляді ))", "У баб кращих мужиків не знайшлося", "Так 😄пісня того придурочного Штейна, як раз в тему 😄🔥👍👏", " Не погано, не погано, коли в порнхабе буде?", "Ну який же він мазохіст, це показуха ) дивіться як він ніжно торкається до попів цієї ммм... платівкою з сердечком?",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, Ігор Бабко з "Холостячки" в обхід Мішиної заявив про своє кохання.

Як повідомляв Знай.uа, улюбленець" Холостячки " Мішиної Решетник заінтригував українок.

Також Знай.uа писав, що найагресивніший учасник "Холостячки" заграє до іншої.