Шлюб улюблениці мільйонів Софії Ротару з Анатолієм Євдокименком тривав 34 роки і навіть після його смерті артистка залишилася вірною своєму чоловіку.

Фан-сторінка Софії Ротару в Інстаграмі нагадала про щасливі роки подружнього життя пари, опублікувавши рідкісний архівний знімок співачки з її чоловіком Анатолієм Євдокименком. Пара у кадрі має вигляд щасливої і безтурботної - Софія Ротару радісно усміхається, а її чоловік дивиться на дружину закоханими очима.

"Софія Михайлівна та Анатолій Кирилович ❤ ❓ Хто впізнає околиці? Є варіанти? 🤓", - йдеться у підписі до фотографії.

Софія Ротару з чоловіком, instagram.com/sofiarotaru_fan
Софія Ротару з чоловіком, instagram.com/sofiarotaru_fan

Одружилися закохані 22 вересня 1968 року, коли Євдокименко проходив практику на заводі в Новосибірську, тому медовий місяць вони провели в гуртожитку цього самого заводу. Згодом молодята повернулися до Чернівців і деякий час жили разом з батьками Євдокименка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
24 серпня 1970 року, Ротару народила сина Руслана. Пара була дуже щасливою і здавалося, ніщо не затьмарить їхнього життя. Але в 1997 році після тривалої хвороби померла мати Софії, а рік по тому в Анатолія стався інсульт. Його частково паралізувало, чоловік відновлювався повільно. З того часу припинилися спільні поїздки на гастролі.
Софія Ротару з чоловіком, instagram.com/sofiarotaru_fan
Софія Ротару з чоловіком, instagram.com/sofiarotaru_fan
Другий інсульт у чоловіка Ротару стався у серпні 2002 року. Та попри те, що Євдокименко відновлювався досить швидко, 22 жовтня його наздогнав третій інсульт. Ротару терміново вилетіла додому з гастролей у Німеччині. Та вже 23 жовтня Євдокименко помер. Смерть Анатолія Софія та її родина перенесли важко. Артистка навіть кілька місяців не з'являлася на публіці.
На цей час вже багато років Софія Михайлівна живе у своєму будинку під Києвом. Заміж вдруге "хуторянка" так і не вийшла, заявивши, що серце її належить лише одному чоловікові.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь так розслабилася з Розенком в бані, аж задерла ноги: "Відпустила". Олена Крістіна Лебідь влаштувала собі відпочинок зі своїм коханим

Як повідомляв портал "Знай.ua", Melovin в жалобі розповів про наболіле: "Пом'янемо". Співак шокував публіку своїм виглядом

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська стала стюардесою і з оберемками квітів зібралась у "політ": "Давненько...". Українська акторка Ольга Сумська заінтригувала перевтіленням