Американський актор Арманд Дуглас Хаммер, більш відомий як Армі Хаммер, знаменитий ролями близнюків Вінкловоссів у фільмі Девіда Фінчера під назвою "Соціальна мережа", Олівера в картині "Назви мене своїм ім'ям", принца Ендрю Олкотта в "Білосніжці: Помста гномів" і багатьох інших.

А зараз листування чоловіка з коханкою потрапила в Інтернет, де обговорюються досить дивні і моторошні повідомлення з його боку.

Наприклад, він писав їй: "Я на 100% канібал. Я хочу тебе з'їсти. Мені потрібно випити твою кров". Дівчина сама опублікувала діалог з Армі Хаммером в мережі і стверджує, що це не фейк. Про це повідомляє видання The Sun. Актор також просить називати себе татком і згадує, як "ґвалтував" кохану, яка в цей момент плакала, з ножем в руці на підлозі.

Ще Арманд Дуглас Хаммер згадує, як одного разу вирізав серце тварини і згодом з'їв його.

Листування Армі Хаммера, фото: The Sun
Листування Армі Хаммера, фото: The Sun

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот листування Армі Хаммера
Скріншот листування Армі Хаммера

При цьому раніше актор вже спантеличував шанувальників "лайками" до публікацій в соціальній мережі Twitter, які відносяться до БДСМ. Згодом він усвідомив, що інші користувачі бачать це. І минулого літа він розлучився з дружиною після десяти років шлюбу, але все ж допускається, що скріншоти все ж є вигадкою.

Листування Армі Хаммера
Листування Армі Хаммера

Видання Uncrazed допускає, що вони фейк, так як їм вдалося зв'язатися з джерелом, тісно пов'язаним з актором, і їм відповіли, що повідомлення повністю вигадані. Адже Армі Хаммер практично не управляє власним аккаунтом в соціальній мережі Instagram і не ризикнув би своєю кар'єрою, визнавши себе канібалом.

Листування Армі Хаммера
Листування Армі Хаммера

Нагадаємо, "В один момент я відкрила вікно і просто вийшла": Безрукова ледь не наклала на себе руки після смерті сина

Як повідомляв "Знай.ua", Харламов після розлучення з Асмус перетворився на сексуального Санта Клауса: "На сон грядущий"

Знай.ua писав, рік пандемії і розлучень: 10 зіркових пар, союз яких розірвав ненависний 2020