У 96 років, не переживши наслідків коронавірусу, померла мати відомого британського підприємця Річарда Бренсона Єва Бренсон. Про це бізнесмен написав у своєму Twitter. Він розповів, що не хоче плакати і страждати, а хотів би згадати насичене і яскраве життя мами Єви.

"Замість того, щоб оплакувати її, я хотів би відсвяткувати її прекрасне життя, яке вона присвятила багатьом", – йдеться в публікації.

Єва Бренсон у своєму житті встигла побути стюардесою і танцівницею, грала в театрі. Вона подарувала життя чотирьом дітям-Річарду, Теду, Лінді і Ванессі.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вона виривала останню перемогу, зумівши перемогти вірус, але витратила всю свою енергію на цей процес. Одна з моїх чудових сестер, Ванесса, і племінник Луї були з нею до кінця, як і чудові медсестри, яких вона розважала розповідями про своє життя і було багато сміху за келихом віскі", — написав Річард Бренсон в соцмережах.

Річард Бренсон-мільярдер, один з найбагатших жителів Великобританії. Він заснував корпорацію Virgin Group, до складу якої увійшло близько 400 різнопрофільних компаній.

Нагадавши, помер знаменитий вокаліст ВІА" Лийся, пісня " Володимир Єфименко. Йому було 66 років. Про смерть повідомили колеги виконавця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у понеділок, 28 грудня, у віці 71 року на Буковині помер заступник голови Дисциплінарного комітету Асоціації футболу Дмитро Твілік.

Також, "Знай.иа" писав, під Тернополем помер 96-річний соратник Бандери: "останній учасник Битви під Гурбами"