Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше шести мільйонів чоловік.

Якось раніше виконавиця ділилася знімками в напівголому вигляді. А зараз вона виклала знімки зі своєю старшою дочкою Євангеліною Андріївною Левандовською, яка народилася 9 квітня 2011 року і заговорила про те, що завжди робить в січні.

"Січень - місяць, який я завжди присвячую сім'ї. Чисті, сильні емоції. Безумовна любов❤️", - написала вона в підписі до публікації, де постала в шкіряних штанях, в топіку і піджаку з маленькою сумочкою в руці. Другою ж рукою вона обіймає Євангеліну на тлі яскраво освітленого великого міста.

Лобода з дочкою, скріншот: Instagram
Лобода з дочкою, скріншот: Instagram

"Малятка на стайлі🤘 🏻", "Як схожі 😻 красуні❤", "Правильне і мудре рішення😊", "Яка ж красива Єва😍 😍 😍 😍", "Дві зірочки❤❤", "Відмінне рішення!!!!! Сім'я - це все", " Красотульки!!! Будьте щасливі!!!❤ ️ ", "Будьте щасливі завжди . 🙌 Любові, радості і благополуччя❤️", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Лобода)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лобода)

Коментарі, скріншот: Instagram (Лобода)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лобода)

Нагадаємо, Світлана Лобода помірялася фігурами в міні-бікіні з 63-річною мамою: немов сестри. Нещодавно знаменитість показала, як проводить зимові канікули з 63-річною красунею-мамою і доньками Євою і Тільдою.

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода дала перший сольний концерт після карантину, і плювати на локдаун: "Була позбавлена"

Знай.ua писав, Лобода засвітила новий колір волосся в одному ліфчику: "Перетворюватися"