Зруйновані українські міста потроху відновлюють після агресії і атаки окупантів. Так, стало відомо, що одним з таких поселень є Торецьк у Донецькій області, де проводяться ремонтні роботи водопроводу.

Про це йдеться в повідомленні штабу операції Об'єднаних сил в соціальній мережі Facebook.

"Українська влада продовжує відновлювати зруйновану інфраструктуру Донбасу. У місті Торецьк Донецької області, військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил допомагають отримувати питну воду місцевим мешканцям. Внаслідок аварії водогону більш ніж тридцятитисячне місто залишилося без доступу до цього важливого життєвого ресурсу. Наразі тривають відновлювальні роботи з ремонту водогону", - вказується в публікації пресслужби.

Раніше ми писали про те, що крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, на сторожі держкордону з Росією стала спритна вівчарка Лора: затримує порушників і виявляє контрабанду.

Як повідомляв портал Знай.uа, три порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу.

Також портал Знай.uа писав, що бойовики на Донбасі обстріляли простих робітників, ЗСУ надали урок – більше не полізуть.