Відома українська співачка Аліна Гросу має величезну аудиторію шанувальників, з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 400 тисяч осіб.

Якось виконавиця показувала з ким проводить новорічні свята і як разом з компанією каталася на плюшках (сноутюбінг). А зараз вона в Instagram Stories просто виклала прикольну картинку.

На ній британський актор, сценарист, продюсер і письменник Роуен Аткінсон зображений в жіночій сукні і дивлячись прямо на того, хто дивиться на нього з екрану. "Я, побачила рахунки за воду і усвідомила, що плакати в душі більше не варіант", — йдеться на початку публікації і лише перевівши погляд трохи вниз, можна побачити продовження жарту — "дороге задоволення". При цьому незрозуміло, як саме ця ситуація зачіпає життя зірки.

Прикол зі Stories Гросу
Прикол зі Stories Гросу

Зараз, після розлучення з Олександром в минулому році, Аліна Гросу, мабуть, стала готова до нових відносин. Тому зараз постає разом з російським актором Романом Полянським. Саме він став для розлученої виконавиці новим захопленням.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Гросу після розлучення схопила паяльник, незнайомих чоловіків, і пішла "палити": кадри сміливого експерименту. В процесі всієї роботи чоловічий голос детально називає всі етапи.

Як повідомляв "Знай.ua", розлучена Аліна Гросу розповіла, як відбила попу з новим коханим: "Дві секунди, було на що приземлятися"

Знай.ua писав, щаслива Аліна Гросу вперше показала, заради кого приїхала в рідну Україну: "До глибини душі"