Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився у своїх Insta Stories інформацією про бізнес свого головного суперника за проектом Олексія Тригубенка.

Виявляється, що чоловіки підтримують спілкування навіть незважаючи на те, що разом боролися за серце Ксенії Мішиної в "Холостячці". Так, Еллерт вирішив підтримати друга і в подробицях розповів підписникам про його бізнес з розмитнення автомобілів зі Сполучених Штатів.

Також обранець Мішиної поділився посиланням на його Instagram-аккаунт, на який можна написати для співпраці або придбання авто.

"Всі знають Льоху Тригубенка. У нього ж бізнес. У нього шикарний бізнес з пригону авто. Він там підбирає і під бюджет, і розмитнює. І взагалі весь спектр послуг на пригін машин зі Штатів, тому терміново підписуйтесь і Льоха вам все привезе. Будь-яку вашу сніжинку, яку ви захочете", - зазначив гуморист у відео.

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше Олександр Еллерт показав справжнє обличчя ревнощів до коханої: "Скажене г*мно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенію Мішину облили брудом за яскраві емоції з Еллертом: "Неадекватна істеричка". Користувачі соцмережі накинулися на акторку за "неналежну поведінку".

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Еллерт з Андрієм Рибаком з'ясовували стосунки після шоу: "Тебе б посадили на довічне".