Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, відправившись з чоловіком Потапом в довгоочікувану відпустку на райські острови з блакитною водою, білосніжним пісочком і високими пальмами. Так, артистка встигла зробити безліч гарячих і навіть провокаційних кадрів в різних міні-бікіні, демонструючи струнку фігуру, над якою наполегливо працює, з різних ракурсів.

Красуня також не забула про своїх численних шанувальників в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, де похвалилася ще й танцювальними здібностями, виконавши спокусливий тверк і потрусивши сідницями на камеру. При цьому зірка приміряла джинсові міні-шорти, неоново-жовтий бюстгальтер від купальника і бейсболку.

@nkofficial

Adore this new song! Twerk, girls💥🤣

♬ Best Friend (feat. Doja Cat) - Saweetie

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. Одні похвалили Настю за те, як запалює красуня і захопилися Потапом, який знімає для коханої дружини подібні ролики, іншим же здалося, що танець виглядає досить вульгарно.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.