Алла Мазур, яка понад рік вела боротьбу з онкологічним захворюванням, поділилася дитячою фотографією.

Зірка українського телебачення, ведуча Алла Мазур, яка перемогла важку хворобу, не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками публікаціями в Instagram. Однак, новорічні та різдвяні свята спонукали телеведучу до більш активного користування соцмережею.

Алла Мазур поділилася з шанувальниками чорно-білою світлиною, яку розшукала у домашньому архіві. На ній телеведуча зовсім ще маленька позує в образі Снігуроньки. Маленька Алла щасливо усміхалася, стоячи біля ялинки.

У коментарі до фото українська телезірка зізналася, що довго шукала це фото в домашньому архіві. На той момент маленька Алла вчилася в другому або третьому класі, коли їй довірили роль Снігуроньки. Дівчинка вивчила текст, але у неї не було костюма.

У той час не можна було купити готове вбрання, а замовити пошиття мама з донькою не встигли. Алла думала, що піде на дитяче свято у шкільній формі й заснула з цією думкою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ну що ж, буду Снігуронькою у шкільній формі: подумала я, засинаючи в сльозах. Прикрашу дощиком – і піду. А що робити? Але на ранок я відчула себе Попелюшкою, яка вже стала принцесою! Біля стільця поруч із ліжком лежав прекрасний кожушок: із рукавами, обшитими майже хутром. Поруч такі ж розшиті сніжинками білі чобітки, а також шапочка-корона. Настрій і свято були врятовані!" – розповіла Мазур.

Вона також додала, що її мама витратила всю ніч на те, щоби зшити їй костюм Снігуроньки з накрохмаленого простирадла. Жінка прикрасила його ватою і розбитими ялинковими іграшками.

"Думаєте, не плакала? Плакала знову. Від розчулення. Тому що зрозуміла, що мама після роботи всю ніч не спала. І за цю ніч – створила диво!" – підсумувала телеведуча.

Алла Мазу, фото:Instagram
Алла Мазу, фото:Instagram

Нагадаємо, Алла Мазур перемогла рак і звернулась до українців

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Мазур дала пораду батькам

Також Знай.ua писав, як виглядали Алла Мазур, Марічка Падалко та Лідія Таран до популярності