Днями стало відомо про кричущий випадок у Чернігові. Так, співробітники косметичної компанії Oriflame вирішили для новорічного корпоративу встановити фотозону зі справжнім живим телям.

Бідна тварина не одну годину простояла під яскравим освітленням, спалахом фотокамери і гучний сміх випиваючих людей. Зоозахисники назвали це знущанням над твариною.

Пост про цей інцидент і фотографії з місця заходу поширила в соціальній мережі Facebook громадська організація UAnimals.

"Знущання заради розваг. У Чернігові на святкування Oriflame Cosmetics Ukraine вирішили залучити теля, яке під час гучної вечірки на прив'язі служило декором для фото", - вказується в публікації.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

скріншот поста UAnimals в Facebook

Варто зазначити, що під постом орагнізації з'явилися тисячі відгуків користувачів соцмережі, переважно гнівних і засуджуючих. До речі, прокоментував його і лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко.

"Безжальні ідіоти", - написав він.

скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше українцям показали реальну ціну шуб з натурального хутра: "Душать газом".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Франківську у відомому магазині накрили "катівню" для тварин – труп папуги і поранена шиншила.

Також портал Знай.uа писав, що під Львовом клишоногого бранця врятували з 12-річного рабства – знущалися і тримали в тісній клітці.