У віці 50 років пішов з життя знаменитий співак Марк Кедс.

Вокаліста панк-рок-групи Senseless Things Марк Кедс знайдено мертвим у його будинку. Про це повідомив гітарист колективу Бен Хардінг в Facebook.

Причину смерті Кедса не називають, проте у повідомленні зазначається, що співак вживав наркотики, хоча і боровся з цією залежністю.

Mark Keds, фото: nme.com
Mark Keds, фото: nme.com

"Як ми зрозуміли, він помер у себе вдома в ранні години цього ранку. На даний момент причина смерті невідома. Не секрет, що він з перемінним успіхом боровся з наркозалежністю і довгий час вів вельми хаотичну життя, що відбилося на його здоров'ї. Хоч це і створювало напругу в роботі в складі Senseless Things і інших проектах, ми вважаємо за краще запам'ятати його як одного, брата і талановиту людину, якого ми втратили сьогодні", - написав Хардінг.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Mark Keds, скрін
Mark Keds, скрін

Гурт Senseless Things було сформовано в 1986 році в Лондоні. Колектив випустив чотири студійні альбоми і розпався в 1995-му. Після цього Кедс виступав у складі груп Jolt, the Lams, The Wildhearts, Trip Fontaine і Deadcuts. Він також взяв участь в написанні стала міжнародним хітом композиції Can not Stand Me Now групи The Libertines на ряду з Пітом Доерті і Карлом Баратом.

Нагадаємо, помер легендарний актор "Зоряних війн"

Як повідомляв портал Знай.ua, помер зірка культового радянського фільму "Людина-амфібія"

Також Знай.ua писав, Covid-19 забрав життя автора хітів Елвіса Преслі