На ділянці водопроводу "Горлівка-Торецьке" були успішно завершені ремонтно-відновлювальні роботи. Таким чином відразу в декількох населених пунктах з'явилася питна вода.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил.

"Завершилися аварійно-відновлювані заходи, спрямовані на повну ліквідацію поривів водогону на виявлених ділянках та відновлення забезпечення питною водою жителів населених пунктів Торецьк, Залізне, Північне, Південне та Щербинівка.

ремонт водопроводу, фото з Facebook
ремонт водопроводу, фото з Facebook

Під час тижневих робіт контроль за дотриманням наданих гарантій безпеки та режиму припинення вогню здійснювався представниками УС СЦКК безпосередньо на місці робіт.

Популярні новини зараз
Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще
Фінальним етапом стало проведення та завершення зварювальних робіт водогону на околицях смт Південне завдяки забезпеченню гарантій дотримання режиму припинення вогню", - повідомляє прес-центр.

Також уточнюється, що робочою бригадою було усунуто 6 поривів на 3 виявлених ділянках водопроводу "Горлівка-Торецьке". Крім того, було залучено 14 працівників підприємства "Вода Донбасу" та 4 одиниці техніки.

"Складність робіт полягала в тому, що трубопровід пролягає у важкодоступній місцевості, що зумовлено можливою наявністю вибухонебезпечних пристроїв та ймовірністю вогневих провокацій з боку ворога, а виявлення місць поривів ускладнювалося погодними умовами", - додали в штабі ООС.

Нагадаємо, на сторожі держкордону з Росією стала спритна вівчарка Лора: затримує порушників і виявляє контрабанду.

Як повідомляв портал Знай.uа, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом.

Також портал Знай.uа писав, що бойовики на Донбасі обстріляли простих робітників, ЗСУ надали урок – більше не полізуть.