На Донеччині командування ООС вшанувало пам‘ять жертв теракту під Волновахою.

У середу, 13 січня, у Волновасі вшанували пам'ять загиблих пасажирів автобусу, який у 2015 році обстріляли з "Градів" російські окупанти.

Віддати шану загиблим зібрались родичі загиблих, військові та представники військово-цивільних адміністрацій. Про це повідомив пресцентр штабу ООС.

"Присутні поклали квіти до меморіалу, де викарбувані 12 імен тих, чиї життя обірвались внаслідок цієї жахливої події та вшанували загиблих хвилиною мовчання", – йдеться в повідомленні

В штабі нагадали, що цього дня 6 років тому збройні формування Російської Федерації обстріляли блокпост поблизу Волновахи, де проходив перевірку пасажирський автобус.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, 13 січня 2015 року поблизу міста Волноваха Донецької області російсько-окупаційними військами було скоєно теракт. О 14 годині 25 хвилин по пункту контролю, на якому проходив перевірку автобус Златоустівка-Донецьк із 40 мирними жителями, терористи випустили 88 некерованих снарядів з реактивних артилерійських систем БМ-21 "Град".

Один із цих снарядів, запущених з окупованої території, вибухнув за 12 метрів від автобуса. У результаті обстрілу загинуло 12 мирних громадян, 18 було травмовано.

Нагадаємо, в результаті теракту путінських найманців у Волновасі загинули 12 пасажирів автобуса, що слідував за маршрутом "Донецьк-Златоустовка", ще 18 - отримали поранення.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко привіз у Давос шматок маршрутки з Волновахи

Також Знай.ua писав, українці згадують моторошний розстріл людей під Волновахою