Двох чоловіків з Флориди зловили за черговим божевіллям: вони розкрадали могили ветеранів, збирали черепа і будували з них окультне святилище. А все тому, що хотіли мати їх силу і захист духів.

Повідомляється, що копи помітили, що на кладовищі Еджвуд у Флориді осквернили чотири могили. Три з них належали ветеранам. Ще тоді у поліцейських з'явилися думки, що вандали зіпсували надгробки заради якогось ритуалу.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Біля могил були знайдені сигари, які відправили на експертизу. ДНК-тест допоміг обчислити одного потенційного злочинця. Ним виявився 43-річний Брайан Монтальво Толентіно. Невеликий допит чоловіка допоміг вирахувати другого підозрюваного-39-річного Хуана Бургос Лопеса.

Зліва на фото - Хуан Лопес, праворуч - Брайан Толентіно, скріншот зі сторінки в Facebook
Зліва на фото - Хуан Лопес, праворуч - Брайан Толентіно, скріншот зі сторінки в Facebook

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами Толентіно, Лопес ломом відкривав могили і витягував черепа ветеранів Корейської війни і Першої світової. Далі останки відвозили в будинок Лопеса, де будували щось на зразок святилища.

Злочинець поклонялися африканським богам і вірили, що мертві герої стануть їх особистою гвардією в світі духів.

Лопес зізнався, що чотири черепи в "святилищі" взяті з Еджвудського кладовища, а ще два — куплені у інших прихильників релігії пало-майомбе.

фото: Facebook / Polk County Sheriff's Office
фото: Facebook / Polk County Sheriff's Office

ДОВІДКА: Пало-майомбе - це розділ релігійної течії пало, яка розвивалася на Кубі серед поневолених жителів Центральної Африки та їх нащадків.

Релігія, до якої ставилися Лопес і Толентіно, має на увазі використання людських черепів для ритуалів. Підозрювані зізналися, що брали останки ветеранів, тому що у них сильніший дух.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Школярки станцювали тверк на могилі героїв АТО і пустили сльозу на всю Україну: "Вибачте, не подумали"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві вандали осквернили " дівчинку з колосками"

Також «Знай.иа " писав, що На Франківщині чоловік осквернив могилу юного воїна АТО, мережа вибухнула - " яничар!"