Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила в Сторіс несподіване селфі в дзеркалі, позуючи в гримерці і відзначивши свою локацію, як "Київ, Україна", повернувшись в рідну країну вперше за довгий час. Так, артистка приміряла чорне худі-оверсайз, поставши перед численними шанувальниками в незвичайному образі і перетворившись з шатенки на попелясту блондинку, поцікавившись, чи подобається її фанатам таке перетворення.

Варто відзначити, що Кароліна ніколи не наважувалася на такі кардинальні зміни зовнішності і не змінювала колір волосся, тому можна припустити, що і нове перевтілення - це лише перука. Зірка поки що не уточнила, навіщо приїхала до Києва, проте аудиторія на фан-акаунтах вже мріє зустрітися з кумиром вперше за довгий час.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak/

"Доброго ранку, мої хороші! 😉@anilorak знаходиться в Києві 😍 і поділилася фото з салону. Запитала чи личить їй так?

На мій погляд краще залишити темний колір волосся і довжину. 😍 А як думаєте ви? 😉

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дуже радує факт, що Кароліна на батьківщині. 😍 Як же хочеться її концертів, інтерв'ю.

Сумуємо... 😍🙏", - сказано на фан-акаунті Лорак anilorak_is_my_life.