Для українців, які подорожують до Сполучених Штатів Америки, вступають в силу нові правила карантину. Тепер обов'язково треба робити тест на COVID-19.

Про це повідомили в пресслужбі Посольства України в США у Фейсбуці.

Повідомляється, що нові правила вступають в силу з 26 січня 2021 року.

"З 26 січня 2021 року набирають чинності нові правила карантину для іноземних громадян, які подорожують до США. Вони передбачають обов'язкову наявність негативного тесту на Covid-19, зробленого протягом трьох днів до запланованої подорожі ",- повідомляють у посольстві.

Посольство США, фото з вільних джерел
Посольство США, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Подорожуючий повинен надати авіакомпанії в паперовій або електронній формі підтвердження проведення лабораторних досліджень або одужання від від COVID-19.

Людям, які успішно заїхали в США, рекомендується здати повторний тест на коронавірус - на 3-5 день після прильоту. А також варто піти на самоізоляцію на 7 днів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Військовий оркестр передав українцям привіт зі США святковим "Щедриком": "З Новим Роком та Різдвом!". Для привітання американці обрали легендарну композицію " Щедрик”

Як повідомляє портал «Знай.иа» 12 приводів пишається Україною: за які заслуги нами захоплюється весь світ. Українці експортують якісні меблі, взуття, сири і мед по всьому світу

Також «Знай.иа " писав, що Під посольством США в Києві намагалися спалити Байдена. Американське посольство в Києві було оточене Національною гвардією.