Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила з чоловіком Потапом в довгоочікувану відпустку на райські Мальдіви, демонструючи безліч радісних фото і відео в яскравих бікіні. Так, артистка не забула і про численних шанувальників в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, влаштувавши гарячі танці під культовий трек репера 50 Cent "Candy Shop".

Красуня назвала свої рухи "ледачими танцями", спокусливо рухаючись на камеру і примірявши яскраво-рожеве міні-бікіні, поверх якого накинула прозоре облягаюче плаття з принтом, демонструючи фігуру, над якою наполегливо працює завдяки щоденним тренуванням і правильному харчуванню. При цьому зірка була без краплі макіяжу на обличчі, а "фірмові" кучерики сховала під бейсболку.

@nkofficial

Lazy dance 🦥

♬ Pop Smoke candy shop - EZD

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Lazy dance 🦥

(Ліниві танці)"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. Одні захоплювалися фігурою Насті в купальнику, називаючи кумира ідеалом краси, інші ж назвали танці показухою і посміялися над рухами Каменських.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.