Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали трепетне фото свого кумира разом з одним з фанатів. Так, артистка на одному із заходів зробила спільний знімок з молодим хлопцем, примірявши облягаючу сукню салатового кольору і доповнивши жіночний образ фірмовим макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах, а також зачіскою "голлівудські локони". При цьому чоловік на селфі був високим і карооким, злегка нагадуючи типажем молдавського виконавця Дана Балана.

Варто відзначити, що аудиторія красуні навіть ввела спеціальний хештег #споклонниками, за допомогою якого кожен бажаючий може помилуватися окремою колекцією кадрів з багатотисячною аудиторією Тіни.

До слова, Тіні Кароль не перший рік приписують роман з харизматичним молдавським виконавцем Даном Баланом. Парочка не раз фліртувала на публіці, проте що це - піар-хід або справжні почуття, залишається тільки гадати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль