Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка здружилася з юними TikTok-блогерами з ULove Home, записавши з хлопцями спільну пісню "Натусик" і знявши для треку досить провокаційний кліп, примірявши шуби і масивні золоті аксесуари. Красуня дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Зірка показала уривок бекстрейджа з новорічної фотосесії, примірявши стильну пухнасту шубку пудрового кольору, темно-сині джинси і напівпрозору білосніжну блузку з глибоким декольте, лежачи на розкішному дивані, демонструючи струнку фігуру і посміхаючись на камеру.

@nataliya_mogilevskaya

Видели в инстаграме фото с этой фотосессии?😊😙

♬ suono originale - hauser

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

При цьому позаду Наталії красується висока і пухнаста ялинка, суцільно прикрашена іграшками з червоно-золотій кольоровій гамі. Також Могилевська поцікавилася у численних шанувальників, чи бачили вони вже кадри з цієї новорічної фотосесії в її Instagram.

"Бачили в Інстаграмі фото з цієї фотосесії?😊😙"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".