Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка вирушила перед Новим роком 2021 в засніжені Карпати на гірськолижний курорт Драгобрат, щоб як слід відпочити і розслабитися, насолодившись місцевою кухнею, пейзажами і СПА-процедурами, в тому числі фірмовим чаном з цілющими травами.

Красуня боялася, що не проведе новорічну ніч на сцені, як багато років поспіль, проте її переживання були марними - святкова традиція Могилевської збулася в Буковелі, де виконавиця виступила разом зі своїм колективом. Зірка виставила досить пікантне селфі з чана, оголивши груди і обмотавши махровий білосніжний рушник навколо голови. При цьому Наталя позувала без краплі макіяжу на обличчі.

"Слава Богу, що в цю новорічну ніч, ми як завжди були на сцені!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Я дуже хвилювалася, що багаторічна традиція для нашого колективу може не відбутися цього року.
Спасибі Буковель, це були прекрасні концерти і спасибі Драгобрат, що прийняв нас в таємному тихому куточку, де ми змогли відпочити за тиждень так, наче відпочивали цілий місяць.

На вашій приголомшливо чистій воді, в цьому чані з травами...Це були найкрасивіші світанки і найсмачніше гарбузове меню.

Люблю вас! ❤️

Спасибі величезне! 🙏🏻"