У четвер, 14 січня, помер юрист, співуправляючий партнер юридичної компанії HillMont Partners Сергій Нижній. Відомо, що він входив до найближчого оточення президента Володимира Зеленського.

Нижній мав важку хворобу,але не уточнюється яку. У нього залишилося троє дітей і дружина.

Сергій Нижній, фото: Соцмережі
Сергій Нижній, фото: Соцмережі

Теплі слова співчуття опублікував у своєму Facebook Антон Геращенко.

"Це непоправна втрата для сім'ї, рідних, друзів та України... Доля буває так не справедлива до хороших людей... Наша сім'я буде завжди пам'ятати, любити і сумувати... Вічна тобі пам'ять дорогий друже !",- пише Геращенко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пост Facebook Антона Геращенка, скріншот
Пост Facebook Антона Геращенка, скріншот

У коментарях люди висловлюють шок і співчуття родині і називають його одним з найкращих.

" Жахлива звістка, шок... Найширші співчуття родині🙏... Земля пером і Царстао Небесне", " Вічна пам'ять... сумно і боляче... щирі співчуття", "вічна пам'ять, світла людина була, співчуваю", " не віриться!😢 Світла пам'ять! Поспішайте жити по-справжньому.", "Один найкращих. Теперішнє. Вічна пам'ять", " Царство Небесне та світла пам'ять . Співчуття рідним та близьким", - пишуть коментатори.

Сергій Нижній консультував студію" Квартал 95 " і був одним із спонсорів президентської кампанії Зеленського. Нижній у 2007 року балотувався до парламенту за списком партії "Наша Україна – Народна самооборона", проте не пройшов. Потім він був помічником нардепа Миколи Катеринчука.

Нагадаємо, помер один з найбагатших людей світу, залишивши у спадок мільярди.

Як повідомляв Знай.uа, помер зірка серіалів і кіно, серце не витримало.

Також Знай.uа писав, що Галкін розповів про непоправну втрату, хвороба забрала частину дитинства.