Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка провела зимові канікули в сніжному Буковелі, виступаючи під час новорічних свят, а після розслабляючись в одному з готелів Драгобрату. Красуня зазначила, що вже встигла повернутися додому з Карпат, зворушливо привітавши численних шанувальників зі Старим новим роком яскравим відео-селфі на тлі стіни смарагдового кольору.

Зірка приміряла білосніжну блузку і золоті аксесуари у вигляді масивних ланцюжків, а особливу увагу її фанатів привернула зовнішність Наталії, що сильно змінилася, адже тепер Могилевська змінила колір очей з карого на світло-сірий за допомогою Insta-маски, а жіночний образ доповнила макіяжем з чорними тінями на повіках.

Фолловери не пройшли повз публікації, а деякі і зовсім почали критикувати Наталію: "Наталія, вибачте будь ласка. Ви прекрасна! Але Ваш косметолог вас псує. Справа саме в якості процедур🙏 🏻", "красою Наташа ніколи не блищала, а зараз косметика зашкалює.", "І зуби нові 👍", " у вас перука?...", "Ну, не Ваш це колір, не ваш, поверніться до себе колишньої! ❤будьте собою, зараз ви чужа, з любов'ю! ❤".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще