Режисер гучного фільму "Дилда" і тріумфатор Каннського кінофестивалю Кантемир Балага зніматиме для HBO серіал за культовою комп'ютерною грою Last of Us.

Створенням серіалу під назвою "Один з нас" також займеться Крейг Мейзін - режисер серіалу "Чорнобиль".

The Last of Us: Part II, скріншот з гри
The Last of Us: Part II, скріншот з гри

Про це в Instagram повідомив продюсер Олександр Роднянський, який працював з Кантемиром Балагою над його попередніми проєктами.

"Сьогодні про цю новину оголосив телеканал HBO і я нарешті можу не стримуватися і голосно сказати, який радий я за Кантемира!", - написав Роднянський.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

концепт The Last Of Us Part II
концепт The Last Of Us Part II

Цю новину Роднянський порівняв з казкою про Попелюшку, у ролі якої тут виступає 29-річний юнак із Нальчика Кантемир Балага.

"Завзятий геймер, стає режисером екранізації однієї з найпопулярніших комп'ютерних ігор у світі, сценарій якої пише найуспішніший на сьогодні сценарист для найзнаменитішого американського телеканалу", - захоплено зазначив продюсер.

концепт The Last Of Us Part II
концепт The Last Of Us Part II

Роднянський назвав це прикладом того, як працює сучасна кіноіндустрія, у якій не гають ані вік, ані національність, ані країна походження професіонала.

"Ставки максимально високі. Майбутній серіал має бути показаний в тому ж тайм-слоті, де йшла "Гра престолів", - додав Роднянський.

The Last of Us: Part II, скріншот з Instagram Олександра Роднянського
The Last of Us: Part II, скріншот з Instagram Олександра Роднянського

Нагадаємо, фільм "Дилда" потрапив у топ-10 найпопулярніших фільмів і серіалів за версією Netflix

Як повідомляв портал Знай.ua, розробники The Last of Us: Part II розповіли, чому гравці з жахом реагують на свист "шрамів"

Також Знай.ua писав, серіал "Чорнобиль" від НВО став тріумфатором на премії Еммі