Близько тижня тому президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа одночасно заблокували в 12 соціальних мережах.

Це стосується Facebook, Twitter, Instagram, Google, Youtube, TikTok та інших. А зараз, після серії блокувань президента США все ж розблокували в соцмережах Марка Цукерберга.

Останні публікації Дональда Трампа датуються 6 січня, в день штурму Капітолію. Його заблокували віслюку серйозного порушення полiтики платформ, яке спровокувало насильство, звинувачуючи його в підбурюванні та поширенні брехливої інформації.

Обліковий запис Дональда Трампа після блокування, скріншот: Instagram
Обліковий запис Дональда Трампа після блокування, скріншот: Instagram

Зовсім недавно стало відомо, що Трампу оголосили імпічмент. Конгресмени затвердили звинувачення американському президенту в підбурюванні до заколоту. Однак сенат розгляне питання про відсторонення після канікул, які тривають до 19 січня, тоді як повноваження Трампа закінчуються 20.01.2021. Для успіху імпічменту потрібна підтримка 2/3 сенаторів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому в соціальній мережі Twitter конгресвумен і активна прихильниця Трампа Марджорі Тейлор Грін заявила, що і Джо Байдену хочуть оголосити імпічмент відразу після інавгурації. Причиною виступає "підкуп Байдена китайськими та українськими енергетичними компаніями".

Заява про можливий імпічмент Байдена, скріншот: Twitter
Заява про можливий імпічмент Байдена, скріншот: Twitter

Обліковий запис Дональда Трампа після блокування, скріншот: Facebook
Обліковий запис Дональда Трампа після блокування, скріншот: Facebook

Нагадаємо, Конгрес США проголосував за імпічмент Трампа

Як повідомляв "Знай.ua", ще й Меланія зібралася йти: Дональда Трампа заблокували на Pornhub

Знай.ua писав, спритні українці "під шумок" протестів у США продають цацьки з Капітолію: "Мамкины бізнесмени"