Замикає низку січневих свят Хрещення Господнє, яке відзначається 19 січня. А напередодні ми відзначаємо Водохресний Святвечір. Як відомо, вода в надвечір'я Богоявлення і на Водохреще з ранку володіє особливою цілющою силою. Оздоровлюйтеся та очищайтеся! Вітайте родичів і друзів із водохресними святами! Тут представлені найкращі вірші, проза, фото та листівки, відео.

Гарні привітання у віршах на українській та російській мовах

Вірші й гарні побажання у переддень великого церковного свята - відмінний шанс проявити увагу таі висловити свою турботу про дорогих вашому серцю людей у щирих словах.

Хай ялинка мерехтить,

Хай щедрівочка дзвенить,

Бажаю бути всім здоровим,

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вітаю вас з Охрещенням Христовим!

Листівка з Хрещенням Господнім
Листівка з Хрещенням Господнім

Водохресні свята - той час, коли потрібно очистити свої гріховні думки і позбутися від усього негативного, попросити вибачення у близьких і побажати їм всього найкращого.

Нехай Хрещення у вашу хату

Добра вам принесе багато!

Розбудить приспані надії,

І щастям щедро вас засіє!

Водою скропить із любов’ю

І подарує вам здоров’я!

Листівка з Хрещенням Господнім
Листівка з Хрещенням Господнім

Можете вибрати ось таке чудове привітання українською мовою з Хрещенням:

Хай Свята водичка

Вмиє ваші личка,

І омиє ззовні,

Щоб були здорові!

Хай окропить хату,

Щоб була багата,

Вмиє всіх на диво,

Щоб жили щасливо!

У вечір із водохресними морозами вам стануть у нагоді такі привітання у віршах:

Мороз лютує за вікном,

Тріщать дрова у пічці,

Освятилася вода

В озері та в річці!

Йордан вийшов з берегів,

Богові вклонився,

Радісно затанцював,

Бо Христос Хрестився!

Листівка з Хрещенням Господнім
Листівка з Хрещенням Господнім

Хай ангел торкнеться вас ніжно крилом,

Зігріє щедрівка вам сердце теплом!

Хай радість, достаток наповнять ваш дім,

Оселяться щастя та спокій у нім!

Христос Хрещається!

Колись на світанні сам Христос

Хрестився в річці Йордані.

Хай у вашій оселі радість панує,

Христос Охрестився - мир світу дарує,

Щоб мали ви міцне здоровя,

Щоб сповнилися мудрості та сил,

Щоб кожен день уже сьогодні

Лиш тільки радість приносив!

Гарна листівка з приємними побажаннями добра і удачі в 2021 році може бути доповнена віршем. Для тих, хто вважає за краще вітати російською мовою до Хрещення, підійдуть невеликі поздоровлення, які можна відправляти і в смсках:

Листівка з Хрещенням Господнім
Листівка з Хрещенням Господнім

Пусть день Крещения великий

Вам только благодать сулит!

Пусть счастье будет многоликим,

Пусть справедливость победит!

Пусть смоет прегрешенья без следа

Чистая крещенская водица.

С праздником добра и очищения:

Светлого Господнего Крещения!

Со Святым Богоявленьем

Поздравляю в день Крещенья!

Погадаем на любовь,

Чтоб ожили чувства вновь!

Разной нечести не бойся,

А святой водой умойся!

Крещение Господне –

Прекрасная пора!

Ты поделись сегодня

Частичкою тепла!

Скажи друзьям и близким

Немного добрых слов!

Пусть свет твоей улыбки

Подарит им любовь!

Листівка з Хрещенням Господнім
Листівка з Хрещенням Господнім

Водохресний Святвечір - це той час, коли потрібно читати молитви і йти до храму, щоб покаятися в гріхах. Хочете привітати знайомих у прозі? Ми вам допоможемо - поширюйте гарні побажання і за межами церкви. Нехай люди стають добрішими і чистішими!

Найкращі побажання добра та щастя в прозі

Прикольні й смішні привітання в це свято не дуже доречні. А ось гарні хрещенські привітання в прозі підійдуть якомога краще.

Від щирого серця вітаю тебе з Водохресним Святвечором! У цей вечір бажаю духовного очищення, яке подарує тобі цілюща сила води. Попереду на тебе чекає багато добрих днів. Нехай вдало долаються будь-які перешкоди! Нехай удача супроводжує у справах, а тіло не покидають здоров'я та енергія!

Листівка з Водохресним Святвечором
Листівка з Водохресним Святвечором

Нехай Водохресний Святвечір принесе вам радість очищення і наповнить добротою ваші серця і серця людей, які знаходяться навколо вас! Нехай святковий морозний вечір під заспокійливе поскрипування снігу подарує щастя спілкування з найріднішими і близькими! Благополуччя і здоров'я не обходять вас стороною!

У Водохресний Святвечір бажаю істинного блага в сім'ї і теплих надій в оселі! Рідні мої! Щирих вам добрих почуттів і виконання бажань! Щедрості душі та чуйності сердець! Хорошого достатку і великої удачі! Радісного свята Хрещення і найсвітліших емоцій!

У Водохресний Святвечір поспішаю побажати, щоб всі біди та хвороби відступили геть! Нехай життєві негаразди навіть близько не наближаються до твого порогу! Нехай у серці завжди живе справжнє кохання! А душу зігріває світла надія і віра в дива!

Листівка з Водохресним Святвечором
Листівка з Водохресним Святвечором

Святе Хрещення вже стоїть на порозі. Давайте щиро помолимося сьогодні Господу Богу! Нехай наші серця і душі відкриваються для віри! Вмивайтеся водохресного водою, пірнайте в ополонці, і нехай вода додасть вам сил, наснаги та здоров'я! З Водохресним Святвечором!

У Водохресний Святвечір від щирого серця бажаю щирих почуттів і світлої радості, доброго дива і благополуччя, щедрих подарунків і затишної сімейної атмосфери, міцного здоров'я і великого щастя!

Бажаю здоров'я міцного, життя - без горя, бід і печалей! У Водохресний Святвечір - вечір перед святом великим - хочу побажати, щоб Господь благословив тебе і твою сім'ю! Нехай всі задумки та ідеї збуваються і здійснюються! А святі небеса допомагають у цьому!

У Водохресний Святвечір від щирого серця бажаю, щоб у вашому домі панувала атмосфера добра, чарівництва і щастя! Нехай свята вода допоможе зцілитися! Готуйте голодну кутю, постіться, очищайтеся і набирайтеся сил! Попереду - 2021 рік, бажаю, щоб він обдарував вас чарами!

У день Хрещення хочу побажати знайти примирення. Пірнайте в священій воді, збирайтеся сім'єю! Живіть без заздрості і жалю! Вірте, що у Водохресний Святвечір свята вода творить дива. І можна зцілити душу та тіло. Знаходьте здоров'я! Нехай ваші очі будуть іскристими! І мир панує навколо вас!

Листівка з Водохресним Святвечором
Листівка з Водохресним Святвечором

У Водохресний Святвечір бажаю щастя! Окропіть свій будинок святою водою! Впустіть до себе радість і здоров'я! Давайте в цей особливий час очистимо душу і забудемо колишні образи. Нехай на серці буде світло!

Набравши водохресної води, відчуйте її силу та цілющість! Відчуйте, як від неї йде енергія добра і теплоти! Нехай у Водохресний Святвечір свята вода змиє всі печалі та негаразди, а перша зірка запалиться, ставши символом нових перемог і перспектив! Миру вашому домі, теплоти сердець! Нехай усе в 2021-му році складається чудово!

У Водохресний Святвечір хочеться побажати тільки всього самого світлого, чистого і справжнього! Нехай усе погане проходить повз, а все гарне чекає біля дверей! Добра, миру, сонця в оселях та в усьому світі! Вдалих доріг по життю, відданих і надійних друзів поруч! Бажаю, щоб у 2021 році щастило, було багато творчих ідей, і душа була відкрита для Господа Бога!

Бажаю всім міцного здоров'я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях! Нехай у цей світлий день вас оточують рідні та дорогі серцю близькі люди. І ваші оселі наповняться радістю, сміхом і позитивом!

Діліться частинкою свого тепла з родичами та знайомими! Даруйте їм свою увагу і любов! Нехай це свято відкриває широкі двері для світлих надій на прекрасне майбутнє!

Листівки, картинки і відео зі святом Водохреща

У особливий вечір - Водохресний Святвечір - відправте гарні листівки з привітаннями та теплим словами. Побажайте удачі та здоров'я, адже часом їх так не вистачає! Нехай Господь усім пошле свою благодать!

Листівка з Водохресним Святвечором
Листівка з Водохресним Святвечором

У прекрасний вечір Святвечора, який святкується за пісним столом у тихому сімейному колі, відправте знайомим і близьким людям за допомогою месенджер добрі хрещенські картинки. Нехай не тільки в цей день, а й весь 2021 рік українців не покидає здоров'я та щастя!

Вважається, що у Водохресний Святвечір саме небо відкривається для нас. Тож нехай благополуччя не обходить стороною ваш дім! І в святковий морозний вечір всіх зігріває доброта близьких сердець!

Листівка з Водохресним Святвечором
Листівка з Водохресним Святвечором

Нехай сніг і хрещенські морози заморозять всі печалі, вносячи в життя тільки все найкраще! Дарую вам міцне здоров'я! Нехай новий рік буде сповнений радісних подій! Нескінченного вам щастя і радісних подій!

У Святвечір і день Хрещення Господнього поспішаю побажати очистити душу і тіло! Окропитися святою водою і стати добрішими! Здорового вам тіла та віри! Гармонії і затишку в родині! Нехай на серці буде тепло! А поруч знаходиться близька людина, яка підтримає у важку хвилину. Чистого Хрещення! Нехай мир навколо вас засяє тільки найтеплішими фарбами!

Листівка з Водохресним Святвечором
Листівка з Водохресним Святвечором

Водохресний Святвечір - велике свято для православних. Забудьте в цей день про все погане, не сваріться! Відкривайте серце для добра! Миріться і живіть дружно! Діліться своєю добротою з оточуючими!

Вітаю з Водохресним Святвечором! Бажаю, щоб здоров'я не підводило і було міцним - ще міцнішим, ніж хрещенські морози. Нехай свята чиста водиця змиє з вас все погане. Нехай геть йдуть хвороби, смуток і печаль! Щасливого майбутнього та благополуччя! Нехай світло добра, віри, любові та надії обігріває душі та серця своїм теплом!

Від щирого серця вітаю зі святами: Богоявленням і Хрещенням Господнім! Нехай у цей день на вашу сім'ю зійде свята Божа благодать! Затишку вам і благополуччя, достатку, спокою, миру, тепла, удачі, багато гарних друзів та хороших райдужних вражень! Найміцнішого здоров'я та віри в краще майбутнє!

Листівка з Водохресним Святвечором
Листівка з Водохресним Святвечором

Нехай Водохресний Святвечір принесе мир, спокій і злагоду! Нехай тіло і душа, омиті свяченою водою, наситяться здоров'ям! Легкості вам і відради! Щоб геть пішло зло, біль, ненависть, образа і досада. Нехай у вашому житті не буде місця розчаруванню! Пориньте триразово у холодну воду і перейдіть, відродившись і очистившись, до нового життя!

У Хрещення Господнє дуже важливо прощати минулі образи. Нехай краплі святої води надають вам бадьорості, сили та сміливості, якщо ви ніяк не можете зважитися на примирення!

Дуже важливо бути здоровим і душею, і тілом. Нехай свято Хрещення і відкрите небо відкриють завісу в новий світлий і добрий шлях! Нехай у вашому житті не буде місця смутку та печалі! Помоліться про долі людей! Нехай любов і надія зігрівають ваші серця!