Українка 28 років Анна Бутім потрапила до лікарні після нападу з ножем чоловіка. Про це повідомляє турецьке видання.

Моторошний інцидент трапився в передмісті Стамбула Бакіреї. Анна збиралася розлучатися з чоловіком, який вистежив, підстеріг її в торговому центрі і напав з ножем. Він порізав їй обличчя.

"Він схопив мене за волосся, порізав мені обличчя. Він мало не вбив мене. Мало не потрапив мені в шию", - розповіла Бутім.

Анна розповіла, що подала на розлучення і пішла від цього чоловіка. Вона не повідомляла йому нову адресу свого проживання, проте йому вдалося вистежити дівчину.

Анна в той день пішла з сестрою в торговий центр і опублікувала фотографію в Instagram. Ревнивець побачив знімок і відразу зрозумів, де вона знаходиться. Саме туди він і приїхав і напав на неї.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Поліції вдалося затримати нападника, а дівчину відразу ж госпіталізували. Правоохоронці вважають, що причиною нападу стали ревнощі чоловіка.

Нагадаємо, жінка, побита нареченим-садистом на Закарпатті, залишається в реанімації.

Як повідомляв Знай.uа, курортний роман закінчився загибеллю, в Туреччині знайшли тіло Українки, навіть пограбувати не посоромився.

Також Знай.ua писав, що на Закарпатті розлючена Фурія знищила будинок колишнього, підпалила і втекла, майстер спорту зі сварок.