Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, щодня виставляючи трепетні фото і відео з казкових зимових канікул. Так, артистка і її чоловік вирішили розвідати кілька захоплюючих місцинок, де ще не бували раніше, відвідавши водоспад Канто Лампо і щиро порекомендувавши його всім закоханим, бажаючим зробити романтичний кадр на пам'ять.

Регіна і Влад позували на слизьких каменях під потоком води, міцно тримаючи один одного за руки і цілуючись. При цьому зірка не радить відвідувати водоспад з маленькими дітьми, адже доведеться стускатися близько 5 хвилин по слизьких сходах.

Варто відзначити, що дуже схоже фото на цій же локації встигла зробити ще одна зіркова сім'я - Надя Дорофєєва і Володимир Дантес. Пара також стояла під водоспадом, не приховуючи свого кохання.

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

"#kantolampo - цей каскадний водоспад неможливо обійти стороною!!!

Особливо закохані зобов'язані заїхати для фото сюди!

Вхід - 20тис рупій за людину.

Всього 5 хвилин спускатися по слизьких сходах, пандуса для візочків немає, та й з дітками туди не рекомендую їхати, якщо тільки малюки у вас не в слінгу або ергорюкзаку)"