Телеканал "Україна" вже показав перший епізод шоу "Маска", де одним з детективів виступає Андрій Данилко, український музикант, відомий за роллю Вєрки Сердючки.

Крім нього в якості детектива виступає ще Оля Полякова, Настя Каменських і Михайло "Дзідзьо" Хома. Суть проекту полягає в тому, що за красивими масками ховаються українські зірки шоу-бізнесу, а "судді" повинні їх впізнати.

Після учасників в костюмах дракона, кози, лисиці і жаби на сцену вийшов чоловік в образі буйвола. Серед підказок, які могли б допомогти вгадати учасника в костюмі, був згаданий фільм "Скажене весілля", число 20841, пісня Каменських "Обіцяю", стадіон "Олімпійський" і наявність більше п'яти срібних кнопок Youtube.

Шоу "Маска", кандидати на буйвола, скріншот: Instagram
Шоу "Маска", кандидати на буйвола, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Каменських спочатку припустила, що це може бути продюсер Вадим Лисиця, проте після виконання пісні "Христина Соловій - Тримай", по голосу детективам здався Потап. Зараз у соціальній мережі Instagram на сторінці "Зіркового шляху" з'явився пост з буйволом і питанням, хто сховався під його маскою.

Знаменитості-детективи і прості глядачі виділяють Олексія Потапенка, Олега Винника, Валерія Харчишина, Олега Скрипку, Святослава Вакарчука, Сергія Танцинця та Анатолія Анатоліча. Однак дізнатися це можна буде лише в суботу, 23 січня о 21:00. Тоді також стане відомо, хто стане п'ятим детективом шоу.

Шоу "Маска", кандидати на буйвола, скріншот: Instagram
Шоу "Маска", кандидати на буйвола, скріншот: Instagram

Коментарі, скріншот: Instagram (Шоу "Маска")
Коментарі, скріншот: Instagram (Шоу "Маска")

Нагадаємо, Данилко на "Масці" не впізнав самого себе, довелося кликати Полякову: "Це в караоке таке?"

Як повідомляв "Знай.ua", Dzidzio згадав щасливий день в обіймах Олі Полякової: "Супер-пупер"

Знай.ua писав, Данилко і Полякова подивилися на жабу і рибу, а впізнали Ляшка та Іво Бобула