На телеканалі "Україна" стартувало нове зоряне детектив-шоу "МАСКА", учасниками якого стали українські зірки. Але їх особистості - таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

На офіційній сторінці шоу "Маска" в Інстаграмі, українців поступово знайомлять з усіма персонажами програми.

Цього разу глядачів познайомили з Мольфаром. Адже це унікальний український персонаж, тісно пов'язаний з природою і лісом. Життя персонажу дала художниця по костюмах шоу "Маска" Леся Патока.

"Незважаючи на те, що історично мольфари прикрашають себе тими трофеями, які здобули в битві з тваринами, елементи нашої маски виготовлені руками людей. А основний акцент зроблений на головному уборі - він складається з трьох пар очей, двох дзьобів і на ньому всього 3 пари Ріг і бивнів", - розповіла художниця по костюмах Леся Патока.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще


На створення головного убору пішло більше 3-х тижнів, а вага його досягає 4 кг. Але і на цьому робота над ним триває. Матеріали для костюма художники замовляли за кордоном, а отримавши їх, почали створювати неймовірне пальто, до ваги і габаритів якого теж потрібно пристосуватися, адже його вага досягла вже 7-ми кілограм.

"На ньому майже 25 метрів тканини різних відтінків, нарізаних в дрібну бахрому. Це все наші майстри робили вручну! А завдяки таким обсягам рухи героя виглядають фантастично!" - заінтригувала художник по костюмах.

Також, герой має безліч символічних деталей. Наприклад, величезна кількість азіатських дзвіночків, вшитих в рукавички і рукава, більше 30-ти кілець, надітих поверх рукавичок. А ще неймовірне взуття, яке було виготовлене на замовлення.

"Це досить специфічне взуття на 20-ти сантиметровій платформі, тому що всіх героїв ми робимо дуже гіперболізованими і перебільшеними - скрізь, де можемо, додаємо зростання і обсяг. У цьому випадку ми поставили героя на платформу, і знаменитість вчилася на ній ходити, розношувала її, тому що це не дуже проста історія"– поділилася особливостями костюма художниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Dzidzio згадав щасливий день в обіймах Олі Полякової: "Супер-пупер"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Данилко і Полякова подивилися на жабу і рибу, а впізнали Ляшка і Іво Бобула

Також «Знай.иа " писав, що Данилко на" масці "не впізнав самого себе, довелося кликати Полякову:" це в караоке таке?"