Епатажна українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки", Анастасія Покрищук нещодавно поділилася у своїх Insta Stories архівною фотографією, зробленою ще в 2019 році.

Так, на опублікованому знімку 32-річна блогерка позує на камеру телефону перед дзеркалом у своїй квартирі. З одягу на Насті лише шкіряні легінси. При цьому нижню білизну зірка соцмережі вирішила не надягати. Пишні груди вона прикрила лівою рукою, а праву підняла вгору.

У підписі до фото дівчина зазначила, що два роки тому була в ідеальній вазі. Варто додати, що Настя виглядає досить худою і без філерів на щоках, тому її складно впізнати.

"На цьому фото я в ідеальній вазі та в ідеальній формі, дивись біцепси які)", - підписала знімок Покрищук.

Анастасія Покрищук, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Два тижні не ходжу в зал (бікоз 🤒😷. Радує, що сильно гірше виглядати я не стала, але все одно форма вже трохи не та 😅 З наступного тижня знову в строю 😁🏋 ️А ще дуже скучила за своїм тренером 😍", - писала тоді "пацанка".

Анастасія Покрищук, фото з Instagram

Нагадаємо, перероблена "пацанка" Покрищук показала свої блискучі кулі: "П*здато?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Покрищук не впоралася з цензурою і показала груди. Вона нічим не прикриває груди, крім напису "Censored".

Також портал Знай.uа писав, що перероблена "пацанка" Покрищук порадила, що робити після зрад: "Якщо поводиться, як м*дак..."