Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов досить часто ділиться з шанувальниками в Instagram свіжими фотографіями з особистого та творчого життя. Як відомо, нещодавно шоумен повернувся з Дубай, де провів відпустку з дружиною Катериною Осадчою.

В одній з останній публікацій у соцмережі Горбунов привітав українців з Водохрещем Господнім, яке святкує 19 січня. 50-річний телеведучий побажав фанатам здоров'я і щастя.

Також Юрій прикріпив красиве святкове відео з Києва, на якому тріо чоловіків виконують у ресторані різдвяну пісню під ялинкою.

"З Водохрещам! Будьте всі здоровими і щасливими!! Христос Хрещається - на ріці Йордан!" - написав Горбунов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Добре співають, але це німці зазвичай співають на Різдво", "З Водохрещам", "Такого не було в Дубаях? Скучив?" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, навіть Потап не встояв.

Нагадаємо, Юрій Горбунов на відпочинку з Осадчою показав біль усіх чоловіків одним кадром: "Я на хвилинку".

Як повідомляв портал Знай.uа, Осадча і Горбунов вразили сімейним захопленням, такого від пари ніхто не очікував: "До сьогодні шкодую".

Також портал Знай.uа писав, що трирічного сина Осадчої і Горбунова помітили за дорослим заняттям. Маленький син Осадчої і Горбунова зацікавився чоловічими премудростями.