Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали гаряче відео-селфі Тіни з одних з численних зйомок, яке та робила для своїх Сторіс. Так, артистка приміряла розкішну шовкову сукню шоколадного кольору з глибоким декольте, відкритими спиною і животом, високим розрізом на нозі.

Красуня продемонструвала струнку фігуру і пишні груди, доповнивши жіночний образ ніжним нюдовим макіяжем, а також фірмовою зачіскою "голлівудські локони". Зірка грайливо покрутилася перед дзеркалом, а фанати вже встигли назвати воего кумира "гарячою штучкою".

"Гаряча штучка"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті :" та тут не просто штУЧКА а цілий вогонь пожежа Тіна ЙОМАЙО😭 😍 💔"," я ГОРЮЮЮЮ ️ ️ Найспокусливіша😍 уляля😻", " Тіна ти супер 👍 👍 👍 Я тебе обажаю ❤️❤️❤️😘😘😘", "Стройняшка", " занадто гаряча🔥 💔", "ще яка 👍❤️❤️❤️👑😍".