В аварії суховантажу "Arvin" біля берегів Туреччини загинуло щонайменше двоє українців. Досі ведуться пошуково-рятувальні роботи.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані Міністерства закордонних справ.

На даний момент не знайдені ще троє українців. П'ятеро громадян України вже виписані з лікарні.

"В ході проведення пошуково-рятувальних робіт всього знайшли тіла 3 членів екіпажу (з них 2 громадянина України)", - йдеться в повідомленні.

Суховантаж прямував з Грузії до Болгарії. Однак несприятливі погодні умови стали причиною для того, що вони намагалися сховатися в турецькому порту Бартін.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відомо про смерть чотирьох осіб. Шестеро людей вдалося врятувати. У складі екіпажу суховантажу були десять українців і двоє громадян Російської Федерації.

Серед членів екіпажу перебували громадяни України: Рустам Казімов, Віталій Качур, Геннадій Кравченко, Анатолій Савостін, Сергій Сибілєв, Олександр Перкатий, Віталій Мережко, Владислав Затерка, Владислав Остапенко, Андрій Мельниченко.

Нагадаємо, у Туреччині врятували п'ять українських моряків із затонулого корабля "Arvin", рятувальна операція триває.

Як повідомляв Знай.uа, біля Туреччини потонув російський корабель з українцями на борту, є загиблі.

Також Знай.uа писав, що археологи виявили корабель, що відвозив в рабство людей Майя.