Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість похвалився яскравим архівним фото в Сторіс, віддавшись ностальгії і згадавши, як весело проводив час 18 січня 2018, цілих 3 роки тому. Так, артист побував в сонячному і спекотному Таїланді, розслабляючись на пляжі з золотим пісочком, загоряючи і насолоджуючись солоною водою.

При цьому зірка приміряв яскраво-червоні плавки, залишившись топлес і демонструючи спортивне тіло, над яким наполегливо працює. Щасливий Віталій не міг стримати радості і посміхався на камеру, а в підписі до посту Козловський зазначив, що його називали "@бл@@@й", пропонуючи численним шанувальникам вгадати, про яке ж саме слово йдеться.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Кажуть, що я @бл@@@й... Ну і що!?

Зате щасливий!!!😁😄😂

P. S. Цікаво, чи розгадаєте ви зашифроване слово?! Хто розгадає, тому Сувенір з Таїланду!!!

@deniskonovalov, не бере участі в цьому конкурсі 🙈 🤣 😂 "

Фолловери тоді залишилися в замішанні, але прийнялись вгадувати: "Ну те, що це не літературне і не словникове слово в цьому ми всі вже переконалися😂 😂 😂. І взагалі відчувається тут якийсь серйозний підступ😁 😉 😎", " облипший гарними дівчатами😎", " а коли правильна відповідь?)))", "Блідий 😂".