Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), схвалила зниження тарифів на розподіл газу для 14 облгазів.

Відповідне рішення Комісія ухвалила на засіданні у вівторок, 19 січня. Зниження стосується компаній, у яких тарифи були суттєво вищими, аніж у середньому по країні. Про це повідомив у Telegram голова енергетичного комітету Ради Андрій Герус. Зменшення цін склало 5%-30%, тарифи цих компаній тепер становитимуть 1,66-1,79 грн (без ПДВ).

Ціна на газ, кадр з відео
Ціна на газ, кадр з відео

Зниження тарифів торкнулося 14 облгазів, у яких тариф був вище 1,79 грн за кубометр. В середньому, ціна на доставку газу впала на 5% -30% і буде від 1,66 до 1,79 грн за кубометр.

Зокрема, мова йде про ПрАТ "Гадячгаз", АТ "Закарпатгаз", АТ "Івано-Франківськгаз", ПрАТ "Коростишівгаз", АТ "Лубнигаз", ПрАТ "Мелітопольгаз", АТ "Миколаївгаз", АТ "Полтавагаз", ПрАТ "Тернопільгаз", АТ "Тисменицягаз", ПрАТ "Уманьгаз", АТ "Харківгаз", АТ "Чернівцігаз", ТОВ "Газовик".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тарифи на розподіл газу, фото: epravda.com.ua
Тарифи на розподіл газу, фото: epravda.com.ua

Скрін: Андрій Герус / Телеграм
Скрін: Андрій Герус / Телеграм

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям