Погода в Україні у середу, 20 січня, буде трішки теплішою, ніж у минулі дні, а захід притрусить снігом.

У більшості областей України у перший день після Водохреща буде хмарно з проясненнями. Значні опади у вигляді мокрого снігу синоптики прогнозують лише на Заході. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають, що в Західній Україні 20 січня різко погіршиться погода. У ніч на середу в усіх західних областях сніжитиме, а вдень йтиме дощ зі снігом. Повітря прогріється до 0...-2 градусів тепла.

До вечора негода вщухне, однак вже через декілька годин розпочнеться заметіль.

У Карпатах пориви вітру сягатимуть 15—20 м/с, прогнозують хуртовини, надзвичайники попереджають про І рівень небезпечності - жовтий.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Синоптики також попередили про значну снiголавинну небезпеку на високогiр’ї Закарпатської області (ІІІ рівень).

Погіршення погодних умов може призвести до порушення руху транспорту на дорогах.

погода в Україні, фото unian
погода в Україні, фото unian

У центральних областях України позначка температура коливатиметься від -6 до -9 градусів морозу. На більшості територій переважно буде хмарно з проясненням.

На Сході синоптики прогнозують морози. Температура повітря опуститься до -12...-14 градусів морозу. Найпрохолодніше буде у Луганську. Там очікують до -15 градусів морозу.

У Києві 20 січня також буде холодна без опадів погода. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 17-19°, вдень 7-9° морозу.

погода в Україні, фото unian
погода в Україні, фото unian

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на січень 2021 року

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також Знай.ua писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.