Віталій Козловський продемонстрував відвагу, занурившись у крижану купіль.

Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський, який останні кілька місяців минулого року радував своїх прихильниць гарячими знімками оголеного торса з розкішних курортів, не упустив можливості покрасуватись своїм тілом і біля йорданської ополонки.

Заради того, щоб черговий раз вразити своїх фанаток, Козловський навіть не побоявся лютого морозу і занурився в ополонку.

У своїх Insta Stories Віталій опублікував кілька відео, зроблених у місці, яке спеціально облаштоване на Дніпрі для занурення в ополонку на Водохреще.

На першому відео Козловський довго пробував пальцями температуру води. А на другому Віталій показав, як стрибав у ополонку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Щоправда, стрибанням це трохи важко назвати - співак перехрестився, повільно спустився сходами в ополонку, потім швидко занурився у воду на кілька секунд і буквально вибіг тими ж сходами назад з ополонки зі словами: "Я це зробив"

Віталій Козловський, скрін з Instagram
Віталій Козловський, скрін з Instagram

Віталій Козловський, скрін з Instagram
Віталій Козловський, скрін з Instagram

Крижана вода - це не тепле море на дорогих курортах, і в ополонці не поніжишся. Однак, треба віддати належне Віталію Козловському, який нехай і на декілька секунд, але насмілився зануритись у йорданську купіль.

Нагадаємо, Козловський у жіночому бікіні підбив підсумки непростого 2020

Як повідомляв портал Знай.ua, Скрипка голяка стрибнув у крижану ополонку

Також Знай.ua писав, Віталій Кличко втік від киян і пірнув в ополонку