У суботу, 16 січня, відбулася прем'єра найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на офіційній Facebook-сторінці "Маска. Україна" з'явився уривок з першого випуску шоу, де на сцені виступила людина в костюмі буйвола. Варто зазначити, що виступ довів Настю Каменських до сліз. Після її реакції глядачі припустили, що під маскою ховається чоловік артистки Потап.

Буйвол, шоу Маска, скріншот з відео
Буйвол, шоу Маска, скріншот з відео

Настя Каменських, скріншот з відео
Настя Каменських, скріншот з відео

Буйвол, шоу Маска, скріншот з відео
Буйвол, шоу Маска, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Що зворушило NK до сліз у виступі Буйвола? Вже наступної суботи, 23 січня о 21:00 загадковий Буйвол зніме свою маску і ви дізнаєтеся, хто став п'ятим детективом шоу Маска! Прислухайтеся, його голос здається вам знайомим?" - йдеться в публікації.

"І реакція Насті Каменських говорить про те, що Потап", "Звичайно Олег Винник", "Потап!", "Ця версія пісні мені дуже сподобалася", "Потап якось дуже очевидно. Я не впевнена", - коментують відео користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, на шоу "Маска" в переодягненому драконі впізнали Арсена Мірзояна: "Енергетика чоловіча пре".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова влаштувала вечірку для крабів і дала собі волю під проливним дощем: "На нас це чекає всі 10 днів".

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Данилко і Оля Полякова подивилися на жабу і рибу, а впізнали Ляшка і Іво Бобула.