Тележурналіст і колишній ведучий інформаційної програми "Час" Ігор Вихухолєв помер на 67-році життя.

Про це повідомила його дочка Марія Вихухолєва на своїй сторінці у Фейсбуці, у вівторок, 19 січня.

"Сьогодні Ігоря Вихухолєва не стало. Спасибі, тато, за все",- розповіла вона. За словами Вихухолєвої, причиною смерті стали проблеми з серцем.

Ігор Вихухолєв народився в Москві, закінчив Інститут країн Азії та Африки (ІСАА) при МДУ імені М.В. Ломоносова. Закінчивши навчання працював в агентстві друку "Новини" до 1981 року.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Після Вихухолєв перейшов до Головної редакції інформаційних програм Держтелерадіо СРСР в якості редактора програми "Час". У 80 - х був спочатку кореспондентом Держтелерадіо в Токіо, а потім — завідувачем регіональним відділенням Держтелерадіо в японській столиці.

Вихухолєв був постійним ведучим програми "Час " на ОРТ (а пізніше на Першому каналі) з 1992 по 1996 рік. У 2005-2006 роках журналіст став шеф-редактором нічного та ранкового інформаційного мовлення дирекції інформаційних програм Першого каналу. З 2006 року перейшов до ВГТРК.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пішов з життя Герой СРСР, який врятував мільйони українців: бив радіацію з повітря

Як повідомляє портал «Знай.иа» Творець "Єралашу" Борис Грачевський помер від коронавірусу

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "ціла епоха..."