Відома українська співачка Ірина Білик є активною користувачкою Instagram, де за її постами стежать сотні тисяч шанувальників. Співачка часто ділиться подробицями особистого життя в сторіз.

Зірка ранньої української естради Ірина Білик запропонувала своїм підписникам і фанатам задати їй питання в сторіз. Очікувано, на зірку посипалося багато питань.

Хтось із шанувальників запитав співачку про її чоловіка, а саме чи не зібрався він приїхати погостювати в Україну. Та не дала розгорнуту відповідь, але запропонувала своїм підписникам запитати у нього самого.

"Давайте разом з вами його запитаємо",- написала Білик і тегнула чоловіка Аслана Ахмадова.

Скриншот Instagram @bilyk_iryna
Скриншот Instagram @bilyk_iryna

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Білик зараз перебуває у шлюбі з Асланом Ахмадовим, росіянином з Азербайджану, фотографом і співаком. Подружжя живе в різних країнах, має спільного сина, якого в 2015 році пара народила за допомогою сурогатного материнства.

Раніше ми писали, 50-річна Ірина Білик виставила яскраве фото, яке відшукала в архіві.

На фотографії співачка зображена під час концерту. Ірина Білик тримає мікрофон і широко розкрила рот, виконуючи пісню

Своє фото Білик вирішила прокоментувати жартом:

"Та голосно крикнула, що лопнула труба і побігла вода .... тепер ось чекаю дзвінка від сусідів .... Як думаєте це випадковість, чи все-таки моя непередбачувана енергетика?",- підписала фото Ірина Білик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 50-річна Ірина Білик збентежила зізнаннями про особисте життя: "закохувалися одночасно в двох"

Як повідомляє портал «Знай.иа» 50-річна Білик блиснула пишними грудьми в сукні Снігової королеви: "Ірочка, спаси Господи"

Також «Знай.иа " писав, що Посуне Полякову? Білик перетворилася на новорічну "королеву ночі", десь плаче Коляденко