Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська дуже часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 800 тисяч осіб.

Знаменитість виставила пікантні кадри в сторіз Instagram, чим, однозначно, розбурхала фантазії шанувальників.

Співачка опублікувала дані кадри не просто так, адже 19 січня було Водохреще, день в якому всі бажаючі можуть зануритися в ополонку і змити свої гріхи.

На кадрах Камінська, ймовірно, в різні роки в цей знаменний для християн день.

На першому фото знаменитість стоїть спиною до фотографа в одному купальнику і спускається в басейн, а на задньому плані лежить сніг, що дає зрозуміти, що фото зроблено в зимову пору.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

скріншот: Instagram (Камінська)
скріншот: Instagram (Камінська)

На другому і третьому кадрах співачка позує в одних плавках, а оголені груди прикриває рукою. І також по фону навколишнього середовища стає зрозуміло, що кадри були зроблені взимку.

скріншот: Instagram (Камінська)
скріншот: Instagram (Камінська)

скріншот: Instagram (Камінська)
скріншот: Instagram (Камінська)

Через пару годин після публікацій з сторіз, Камінська опублікувала новий пост, де розповіла, що зазвичай купається на Водохрещу, але в цьому році їй ніхто не склав компанію і їй довелося відмовитися від цієї затії.

"Ополонка і люди 🤣 девіз сьогоднішнього дня. Зазвичай я теж купаюся , як і більшість дівчаток, для фото в інста ️. Але сьогодні мені ніхто не склав компанію ️ ️ поэтому тому доведеться розбавити цю чудову стрічку фоткою з сауни 🤣 хто сьогодні пірнав , ставте + і можете мене відзначити під своїм фото 😤 🥳 хоч подивлюся, як люди купаються",- написала Камінська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Камінська vs Джолі: зірка "НеАнгелів" перетворилася на колишню Пітта, співачку не впізнати

Як повідомляє портал «Знай.иа» Камінська ошелешила "заміною" в "НеАнгелах": замість Сміюхи ніжками дражнить друг Зеленського

Також «Знай.иа " писав, що Камінська несподівано з'явилася у весільній сукні після розлучення: "заміж невтерпеж"