Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном вирушили на довгоочікувані зимові канікули в сонячний Майямі, США. Так, артист креативно привітав численних шанувальників з Водохрещам 19 січня, по-своєму дотримуючись давньої традиції свята - занурення в крижану ополонку.

Влад виставив відео, на якому посеред ночі вийшов з апартаментів і завзято пірнув в теплий басейн з блакитною водою серед пальм. При цьому шоумен пожартував, що краще вже пізно, ніж ніколи, а також зізнався, що щороку все збирається пірнути в крижану ополонку, але його заносить кудись за океани.

"Кожен рік на Водохреща я планую пірнути в ополонку, але заносити кудись за океани...🌊"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Ну так, когось занесло снігом, когось за океан, а хтось все життя зарозумілий😉", "Красиво заносить.", "🔥от нормальна"ополонка"....", "Класно".