Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Однак, час від часу на сторінці хореографа в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно Влад Яма розмістив дуже милі кадри, на якому зображений в оточенні красивих породистих собак на Хрещатику в Києві.

На відео 38-річна зірка біжить по вулиці тримаючи одного вихованця на руках і ще трьох на повідках.

"Задумалися про собаку. 🐶 Яку породу взяти?" - запитав поради у шанувальників Влад Яма.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У коментарях підписники відразу почали радити танцюристу породу собаки і ділитися особистим досвідом.

"Ретривера❤️", "Та, що на руках 👍 шпиці дуже круті)", "Влад краще ніяку 😂, у нас голден ретривер та що посередині, діти захотіли, а собаці вже 11 років, чесно ми втомилися 🙄", "Лабрадор ❤️", - написали коментатори.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадавши, раніше Влад Яма після серйозної травми на "Танцях з зірками" схвилював екстремальною витівкою.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма поділився одкровеннями про рідну людину: "Пам'ятаю твій перший крик".

    Також портал Знай.uа писав, що дружина Влада Ями Ліліана несподівано зізналася, як вони займаються коханням: "Знають всі".