ТікТок-блогерка з Києва, відома в мережі під ніком di.rubens, потрапила до "Чистилища" сайту "Миротворець" за антиукраїнську пропаганду.

На сайті незалежного недержавного видання "Миротворець" з'явилося досьє на скандальну фанатку Путіна, яка на Майдані Незалежності зізнавалася у любові до країни-агресора Росії.

Як з'ясувалося, що справжнє ім'я 20-річної авторки скандального відео - Таїсія Ігорівна Онацька (Маламан). Саме вона зняла ролик на Алеї Небесної Сотні, в якому висловила свою симпатію до країни-агресора Росії, а пізніше накинулась на українського офіцера, обізвавши його.

"Провокаторка. Антиукраїнська пропагандистка. Свідома дискредитація Збройних сил України. Свідома участь в інформаційній спецоперації Росії проти України", - йдеться у досьє на Анацьку в "Миротворці".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, у сандальному ролику, який блогерка di.rubens розмістила в ТікТок, їй пропонували вибрати одну з двох країн, і дівчина з посмішкою постійно вибирала Росію.

Після шквалу критики відео було видалено з мережі. Водночас патріотична молодь запустила у відповідь російській пропагандистці флешмоб. В одному з цих відео українка нагадала проросійській блогерці про суть "руського міра" та всі злочини країни-агресора в Україні.

Онацька ж не заспокоїлась і пригрозила судом офіцеру ВСУ Анатолію Штефану за те, що поширив її ролик в мережі та закликав прокоментувати ситуацію. Блогерка обізвала військовослужбовця "ганьбою української армії". Сам же Штефан назвав все, що відбувається нонсенсом.

Нагадаємо, фанатка Путіна, яка зізнавалася в любові до Росії, накинулася на українського офіцера

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна російська співачка Юлія Чичеріна назвала "ДНР" країною чудес

Також Знай.ua писав, Андрій Пальчевський загримів до бази "Миротворця"