Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому позувала в гримерці з популярним українським виконавцем Дзідзьо (Михайло Хома), примірявши стильне вбрання, що складається з білосніжного брючного костюма з жакетом-оверсайз і глибоким декольте, доповнивши елегантний образ масивними золотими аксесуарами у вигляді ланцюгів, а також вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Наталя блиснула і стрункими ногами, і пишними формами, танцюючи поруч з Михайлом.

@nataliya_mogilevskaya

Жизненно? У@dzidzio

♬ original sound - Kelly Kay

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зірки розіграли смішну сценку, де постали в ролі коханих. Дзідзьо нібито згадав один-єдиний раз, коли Наталія була не права, після чого почув нескінченну кількість спогадів Могилевської, в яких помилявся сам шоумен.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".