Дональд Трамп так і не помилував у своєму останньому указі зірку документального серіалу від Netflix "Король тигрів: вбивство, хаос і безумство" Джо Екзотика, якого засудили до 22 років в'язниці.

Про це передає Fox.

Адвокати були так впевнені, що Джо Екзотик (Джозеф Мальдонадо-Пасаж) йде до успіху, що підігнала до в'язниці лімузин, на якому планувалося з шиком його відвезти.

Однак імені Джо не виявилося в опублікованому Трампом списку помилуваних.

А "Король тигрів", між іншим, ще у вересні написав президенту листа, де назвав його своїм героєм. У юристів були великі плани: "У нас є косметика, одяг, все це ми привеземо. Перше, що хоче Джо, - підстригтися. Він 2,5 роки не стригся. А потім поїдемо за піцою, стейком, може, сендвічами".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як відомо, у січні 2020 року суд штату Оклахома засудив Джо екзотика до 22 років в'язниці за підробку документів, вбивство 5 тигрів і спробу замовного вбивства зоозахисниці Керол Баскін.

Помилування Трампа не дісталося ні Джуліану Ассанжу, незважаючи на прохання Памели Андерсон, ні Едварду Сноудену.

Зате помилування отримали Ліл Уейн і Kodak Black, які не будуть сидіти десяток років за незаконне володіння зброєю: репери все-таки потрапили в список з 140 осіб, яким президент зробив подарунок на прощання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Володимир Фесенко: США дають зрозуміти, що нікому не дозволять втручатися у свої вибори

Як повідомляє портал «Знай.иа» Інавгурація Джо Байдена: коли і де можна побачити нову сторінку історії

Також «Знай.иа " писав, що Дональд Трамп переміг: президент США вільний у соціальних мережах