Київську фанатку Путіна, яка зізналась у любові до Росії, відправили в "Чистилище"

ТікТок-блогерка з Києва, відома в мережі під ніком di.rubens, потрапила до "Чистилища" сайту "Миротворець" за антиукраїнську пропаганду. На сайті незалежного недержавного видання "Миротворець" з'явилося досьє на скандальну фанатку Путіна, яка на Майдані Незалежності зізнавалася у любові до країни-агресора Росії.

київська фанатка Путіна, блогерка Таїсія Онацька, скрін з відео
київська фанатка Путіна, блогерка Таїсія Онацька, скрін з відео

Українець отримав космічну платіжку за тепло: "10 тисяч!"

Українці продовжують постити в мережі рекордні суми в платіжках. Як стало відомо, киянину прийшла платіжка за опалення, в якій вартість комунальних послуг зросла майже в 10 разів порівняно з минулим місяцем.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

комунальні платежі, скріншот з відео
комунальні платежі, скріншот з відео

Помер відомий український дизайнер, який одягав Лободу: "Не змогла гідно оцінити"

Помер відомий український дизайнер одягу Сергій Єрмаков, який одягав багатьох знаменитостей. Сергій Єрмаков пішов з життя у віці 48 років. Про смерть модельєра повідомила художниця Анжеліка Рудницька в Facebook.

Сергій Єрмаков, фото з вільних джерел
Сергій Єрмаков, фото з вільних джерел

Тіна Кароль розтанула в обіймах Дана Балана: "Люблю шалено"

Відома українська співачка Тіна Кароль і її молдавський колега Дан Балан знову стали героями фанатської творчості. Шанувальники і прихильники "романтичних відносин" зірок вже не можуть просто сидіти на місці і чекати нових публікацій на офіційних сторінках.

Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот: YouTube
Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот: YouTube

Сумна Ані Лорак заговорила про особистий біль: "Лякає..."

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Ані Лорак, кадр з кліпу
Ані Лорак, кадр з кліпу