Українці продовжують постити в мережі рекордні суми в платіжках.

Про це передає телеграм-канал "PavlovskyNews", посилаючись на Станіслава Липовського у Фейсбуці.

Як стало відомо, киянину прийшла платіжка за опалення, в якій вартість комунальних послуг зросла майже в 10 разів порівняно з минулим місяцем. За грудень пенсіонеру нарахували 10 796 гривень.

Станіслав розповів, що не розуміє як він повинен оплачувати такі космічні суми при пенсії в 1700 грн. За його словами, роботи зараз немає і гроші взяти просто нізвідки.

"10 тисяч за тепло! за грудень - це ще не найхолодніший місяць! Як вам така арифметика? Перемога !!! Або просто сильно потрібні гроші?",- коментує Станіслав свою платіжку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

джерело: PavlovskyNews
джерело: PavlovskyNews

У чоловіка вже існує великий борг за опалення. Каже, що навіть раніше, коли тарифи були нижчими, грошей на оплату комуналки не вистачало, а що робити в нинішній ситуації - не знає. Він також пробував оформити субсидію, але поки безуспішно – не вистачає потрібних довідок і документів.

скріншот: PavlovskyNews
скріншот: PavlovskyNews

"Нічо так квадратура у пенсіонера", "та й район нічо так)", " там швидше за все в квартирі немає лічильника і йому приписують втрати всього будинку . Насправді у нього по квартирі 118 тис боргу" ," у платівці явна помилка. Подивіться на загальну площу опалюваних приміщень і площу його квартири. У нього за тепло має бути коло 2200 грв. Ну а чого не оформивши субсидію - це питання до нього. Явно почне казати "годині не було" чи "багато документів вимагають"", " там площа як 2 футбольних поля - і це помилка, якщо ні - то йому ще мало нарахували", - коментували користувачі каналу.

скріншот коментарів
скріншот коментарів

скріншот коментарів
скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Від цієї цифри залежить ваша пенсія: ПФУ оприлюднив ключовий показник

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львів'яни в лютий мороз оточили ОДА, пахне газом і люттю: "звідки такі тарифи?

Також «Знай.иа " писав, що Автор петиції про тарифи ніяк не може зупинити геноцид: кількість все не переросте в якість