Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилася серія зворушливих фото, які раніше виставляла сама Кароліна на своїй сторінці в соцмережі. Так, артистка позувала для архівної фотосесії зі зйомок кліпу "Новый бывший", примірявши спокусливе вбрання: нюдовий міні-топ і облягаючі лосини білого кольору відомого українського бренду. Артистка блиснула стрункою фігурою, поки зі спини її обіймали чоловічі руки.

До слова, сама відеоробота була створена в 2018 році режисером Аланом Бадоєвим, за рік до розлучення Ані з чоловіком Муратом Налчаджіоглу. Про "Новый бывший" Лорак згадала як би ненароком, підписавши знімки словами "залишаю в 2020", як би натякаючи на сильні зміни в особистому житті. При цьому виконавиця нещодавно повернулася погостювати в рідну Україну, зустрівшись з мамою Жанною Василівною в Києві.

Шанувальники Кароліни підозрюють, що таким чином їх кумир повідомила про розставання з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, з яким Їхні стосунки тривали близько року. Єгор Гліб є колишнім чоловіком української співачки Tayanna, про якого та не раз негативно відгукувалася. Чоловік молодший за 42-річну Ані Лорак на 14 років.

"Доброго ранку, мої хороші! 😘 @anilorak розмістила фото зі зйомок кліпу "Новый бывший" і підписала словами з нього.... 😢
Біль моя-вулкан остиглий.
Залишаю в 2020-му...
#новыйбывший
#прошлоевпрошлом

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Невже у Кароліни щось сталося? (😥 🤧Кароліна розлучилася з Глібом? (
У будь-якому випадку ми поруч. Все буде чудово! 😘😉"